Over ons

私たちについて

(Watashitachi ni tsuite)

Ons

Team

Onder leiding van Chef Kelvin san, wordt onze keuken aangestuurd en geassisteerd door itamae Rocky san bij het sushi gedeelte en chef Man teppan yaki. Samen verzorgen wij een top sushi ervaring met dagverse producten, op traditionele of met een moderne twist. Fine dining met “Live cooking” eet gelijk aan de hand van de teppan chef’s Aman san & Poo san, dan eet je altijd het beste en lekkerst. Onze bediening wordt geleid door Cass en geassisteerd door Lady Q. 

Ons

Missie

De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediënten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong, dit alles leidt tot een optimale smaakervaring.  Al sinds het jaar 2000 is dat ons dagelijkse doel. Het bereiken van het  optimale. U kunt ons vinden in het hartje van Utrecht.  Op loopafstand van het station en de Dom toren, schuin tegenover het conservatorium.

Openingstijden

Sushi keuken

ma-do                         16:00-21:30
vr-zon                         12:00-22:00

Teppan Yaki keuken

Dagelijks                   17:00-22:00
japans restaurant Konnichiwa utrecht

Proef de verfijnde kunst van Japans dineren, waar elke hap een ontdekking is!

Lokatie

Mariaplaats 9, 3544 ME Utrecht

+31 30-2416388

Parkeren

Dichtsbijzijnde parkeergarages zijn Springweg en Hoog Catherijne P1. Parkeert u bij Parkbee? Geef dit aan bij de reservering. U zult een code ontvangen met korting.

© 2024 Konnichiwa. All rights reserved.