Nakashima Jozo

japans centrum utrecht

Kozaemon Junmai Daiginjo

Ongelooflijk complexe fantastische sake. Tonen van witte peer, meloen, ananas en rozen. Deze sake wordt het best koud geserveerd.

Alcohol: 16,4%, Polijst: 40%, Rijstsoort: Aiyama, Yamadnishiki

Prijs: € 36,20 per 200ml

kozaemon_TJpng2

Kozaemon Tokubetsu Junmai

Rijke robuuste sake met tonen van melkzuur, zuivel, geroosterd graan en rijpe banaan. Goed uitgebalanceerd puur smaakpalet met een zachte lange afdronk.

Alcohol: 16,8%, Polijst: 55%, Rijstsoort: Miyamanishiki

Prijs: € 17,80 per 200ml

kozaemon_YJpng

Kozaemon Yamahai Honjozo

Diep goud met een enorme uitgesproken neus vol noten, champignons, kastanje, honing en karamel. Krachtig lichaam, geweldig complex, eeuwig. Deze sake kan koud worden genoten in een guinomi of licht warm in een o-choko.

Alcohol: 17,9%, Polijst: 70%, Rijstsoort: Yamadanishiki

Prijs: € 18,10 per 200ml

Asahi Shuzo (Yamaguchi)

japans centrum utrecht

Dassai 23 Junmai Daiginjo

Meesterwerk van de indrukwekkende Dassai-lijn. Heerlijke fruitigheid met tonen van meloen, peer, zacht, complex en elegant gehemelte met een eeuwige afdronk. Deze sake kan het beste koud worden gedronken.

Alcohol: 16,5%, Polijst: 23%, Rijstsoort: Yamadanishiki

Prijs: € 36,80 per 200ml

japans restaurant utrecht sushi restaurant zelf maken

Dassai 45 Junmai Daiginjo

Veel fruit en bloemigheid in de neus en smaak zoals meloen, mandarijn en bloesem. Goed smaakintensiteit en een fijne afdronk. Deze sake kan het beste koud worden gedronken.

Alcohol: 15,5%, Polijst: 45%, Rijstsoort: Yamadanishiki

Prijs: € 16,20 per 200ml

Isojiman Shuzo (Yaizu)

Yamagata

ishoimanpng

Isojiman Junmai Ginjo

Geweldige tonen van banaan, ananas en lychee in de neus en in de mond, delicate complexe smaak met een bite. Deze sake kan het beste koud worden gedronken.

Alcohol: 16,5%, Polijst: 55%, Rijstsoort: Yamadanishiki

Prijs: € 15,50 per 200ml

Gasanryu-Betsuatsurae-Usu-Nigori-Ginjopng2

Gasanryu Betsuatsurae Junmai Ginjo

Geweldige tonen van banaan, ananas en lychee in de neus en in de mond, delicate complexe smaak met een bite. Deze sake kan het beste koud worden gedronken.

Alcohol: 14%, Polijst: 60%, Rijstsoort: Dewa Sansan

Prijs: € 17,90 per 200ml

Hakkaisan Niigata

japans restaurant utrecht sushi restaurant zelf maken

Hakkaisan Hyotanbin Junmai Ginjo

Delicaat sake vol fruitige en bloemige smaken zoals peer en meloen. Heerlijke mond gevoel, heel puur en schoon met een fantastisch afdronk. Deze sake kan het beste koud worden gedronken.

Alcohol: 17%, Polijst: 40%, Rijstsoort:Gohyakuman-goku, Yamadanishiki

Prijs: € 16,80 per 180ml

Hakkaisan_yukimuro2png2

Hakkaisan Snow Aged Junmai Ginjo

Unieke sake drie jaar bewaard in een sneeuw kamer. Soepele en zachte smaak met elegantie en hoge complexiteit. Geweldig nasmaak.

Alcohol: 17%, Polijst: 50%, Rijstsoort:Gohyakuman-goku, Yukinosei, Yamadanishiki, 

Prijs: € 29,80 per 200ml

Hyogo

japans restaurant utrecht sushi restaurant zelf maken

Kikumasamune Junmai Koujo

Deze sake combineert een delicaat fruitaroma en bloemig met tonen van granen en melkzuur. De sake is halfzoet, hoog in umami met een grote zuurgraad.

Alcohol: 15%, Polijst: 70%, 

Prijs: € 13,20 per 200ml

kikumasamunepng2

Kikumasamune Junmai Tarusake Tokkuri

Deze sake is gerijpt in speciale Yoshino ceder vaten. De sake is droog, elegant bij weinig tannine en delicaat cederaroma.

Alcohol: 17%, Polijst: 73%, 

Prijs: € 13,90 per 200ml

japans restaurant utrecht sushi restaurant zelf maken

Kiku Masumune Shiboritate Namachozo

Vriendelijke neus en gehemelte met tonen van appel, peer en lychee, lage mineraliteit, zacht en zacht met een zuivere “kire” afdronk.

Alcohol: 14,5%, Polijst: 73%, 

Prijs: € 12,00 per 200ml

BKWMedia All rights reserved