OVER ONS

De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediënten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong, dit alles leidt tot een optimale smaakervaring.  Al sinds het jaar 2000 is dat ons dagelijkse doel. Het bereiken van het  optimale. U kunt ons vinden in het hartje van Utrecht.  Op loopafstand van het station en de Dom toren, schuin tegenover de conservatorium.
Wij verzorgen naast lunch en diner ook cateringen voor thuis of op uw bedrijf. Elke eerste zondag van de maand geven wij sushi basis workshop, gegeven door onze chef Kelvin Wong.
Bekijk onze bedrijfsarrangementen voor een verzorgde avond mocht u met uw groep collega’s of vrienden bij ons komen dineren.
 

ONS TEAM

Ons Itamae sensei Rocky san & Kelvin san verzorgen top sushi ervaring met dagverse producten, op traditionele of met een moderne twist.
Fine dining met “Live cooking” eet gelijk aan de hand van de teppan chef’s Aman san & Takashi san, dan eet je altijd het beste en lekkerst.
U kunt onze gastvrouwen Lindi san en May san aanspreken voor een passend menu of advies en informatie.
Vraag onze collega Tacu san voor bijpassende of gepaste wijnen en en saké’s.  

Powered by BKWMedia all rights reserved.