D.I.Y. Workshop

Workshop Sushi maken

Alle Sushi chef-koks van onze restaurants, waaronder Takumi, Moto en Konnichi Wa,
worden opgeleid en getraind door Meester Sushi chef-kok Kelvin Wong.

Vind je het leuk om ook de basis sushi- en snijtechnieken te leren van onze Meester Sushi chef-kok?

Meld je dan aan voor onze inspirerende Sushi Workshop Basic. In deze workshop ontdek je de Japanse geschiedenis en filosofie van Sushi’s. Verras je partner en/of vrienden thuis met zelf gemaakte Sushi’s. Hoe bijzonder is dat!

Locatie en tijd

Elke eerste zondag van de maand organiseren we deze basis workshop, die wordt georganiseerd bij Takumi in de Foodspot langs de A2.

We starten om 11:00 uur en uiterlijk 14:30 uur zijn we klaar. Daarna kun je de Sushi’s in het restaurant opeten onder het genot van een kopje koffie of groene thee. Maar, je kunt er ook voor kiezen om ze ook lekker mee naar huis nemen! De kosten voor de workshop zijn 47,50 euro per persoon.

Wil je meedoen aan deze basic workshop?

Stuur je aanmelding dan naar info@takumi-ya.nl onder vermelding van “Sushi workshop”. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen en de gewenste datum.

Wees er snel bij, want we hanteren een maximum van 18 personen per workshop.
Voor grotere gezelschappen kan in overleg een besloten workshop georganiseerd worden.

Workshop data's 2018

1 juli,  23 september, 14 oktober, 4 november, 2 december